Pages

Thursday 16 May 2013

Den mest effektiva metoden för att njuta av abstrakt konst Målningar



Många individer begriper inte dynamiskt utförande. De inbillar sig att "farkost kan lika gärna se ut som något." Om de ser Mona Lisa, kommer de att tänka "ah, ja, nu kan jag berätta vad som är ett tavlor av ... det är en målning av en kvinna!" Eller om man antar att de ser en stillebenmålning, kommer de att tänka "somebody målade två bitar av frukt och en orange. Jag gillar att måla!" Men i händelse av att de ser en dynamisk målning, kan de anta att själva, "hålla upp, verkligen? Det ser ut som något jag finger målade när jag var på dagis." Och då kan de vara helt förvånad att studera att det såldes för många dollar, om inte mer!

Det är inte så fenomenala på ett svar, särskilt för personer som inte är bekanta med symbolisering. Men att studera hur att förstå och vilja teoretiska utförande kan vara en rolig process som utomordentligt utvecklar dina gränser och ökar din planet. Här är några tips på det bästa sättet att vilja teoretisk hantverk:

Steg 1-Få den tanken ur huvudet att det bör vara ett fotografi rimlig form av något. Det är definitivt inte. Detta är nexus.

Steg 2-Titta på de fysiska komponenterna i tavlor. Hur blandar nyanser tillsammans? Är det korrekt att säga att de är angenäma eller gör de kraschar? Hur är strukturen? Right "känslig?" Är det hårt? Finns det tjocka klumpar av färg där det verkligen stiger upp från ytan i 3 utsträckning?

Steg 3-Begrunda hur målningen känns. Gör det du känner varmt och löst? Glada? Rankled? Varför? Hjälper det dig att komma ihåg en dröm om du en gång hade?

Steg 4-Kom ihåg att dess OK att inte gilla det. På samma sätt som med forska något nytt, till exempel vin eller musik, det är ok att inte vilja något, eller ett betydande antal, av den konst du ser. Även om man antar att du kan förstå varför du inte föredrar det, kan det hjälpa forma din tacksamhet för framtida bitar av symbolisering.

Dessutom minns att smaken kan förändras med tiden. Du kanske avskyr lite av hantverk vid denna tid, men sedan se den igen i 5 eller 10 år och utan förvarning tag i det.

No comments:

Post a Comment