Pages

Monday 17 June 2013

Erkänner abstrakt konst Målningar



Jag är ingen specialist, hantverk historia stora, inte heller fick jag upp runt symbolisering och varit en symbolisering buff hela min existens. Hur som helst, har jag studerat en enda röra allt om utförande nyligen, och min förmåga att erkänna unika utförande kompositioner har expanderat under de senaste månaderna. Som många lekmän som inte vet mycket om hantverk, kan jag ta en gåskarl på en Jackson Pollock bit och säga, "mitt barn kunde måla det!" Men i mitt hjärta jag insåg att det var inte korrekt, och ljudlöst jag haft och uppskattade hans funktion.

Representational tavlor är mycket mindre krävande för varje dag enskilde att förstå. Du tar en gåskarl på målningen, ser du vad det är, och strukturen författningar som utgångspunkt att förstå och översätta pjäsen. Hur som helst, med dynamiska hantverk skildringar, det finns ingen omisskännlig struktur att påverka din medveten vinkling. Dynamiska konstverk på en djupare nivå, med påståendet att kalla omedvetna känslor. Som åskådare, din anledning borde vara att öppna upp dig själv och tillåta målningen för att få fram dessa känslor och känslor.

Detta är inte minst krävande sak att göra. Hur som helst när du först ta en gåskarl på abstrakt målat utförande skapelser, känner du något. När du tillåter dig själv att gå längre än "jag kan göra det" svar, kommer du att identifiera att din första äkta känsla utvecklas kring om du gillar eller avsky pjäsen. Till det färsk fisk symbolization åskådare, kan följande vinkling vara att gå framåt, men inte! Konceptuell hantverk skildringar är inte den typ av sak som du söker på ett par sekunder, och därefter gå vidare till följande, måste du vara beredd att bidra med två punkter för att öka ett mer bra energi om teoretiska hantverk: tid och dig själv. Du bör kräva en del investeringar för att verkligen ta en gåskarl på målningen, och du bör öppna upp, rensa ditt psyke, och tillåta målningen för att inspirera en känsla.

Vid den tiden du först se målningen, är det med all sannolikhet från en separation. Gå inte närmare! Stanna där och undersöka en målning, hur kan det få dig att känna? Förutsatt att du inte kan sätta in detta i uttryck, som är ok. Ett par minuter senare flytta lite närmare. Kräva vissa investeringar för att se målningen från distinkta separationer och poäng. Det är inte förvånande att ha distinkta intryck och känslor från en unik målning när du ser det från olika synvinklar.

En sak som verkligen uppmuntrade mig att ha en mer fantastisk energi om konceptuella hantverk skisser var att samla den abstrakta, expressionistiska specialist, Lea Kelley, vid Fairhaven Originals Gallery, och pratar om några av hennes hantverk. Vid den tiden hade jag bara sett dem dagen före, hade de inte mycket tänker mig, men när jag träffade Lea, var jag utrustad för att visa dem med ett skarpare öga och mer fantastiskt förståelse. En sak som verkligen gör teoretisk hantverk extraordinärt, och mer än något din tyke slår ner, är nitiska ansvaret specialist lägger resurser på varje bit.

Du kanske anser det självklart är mindre krävande att vilja och förstå en teoretisk målning antar att du kan samtala med specialisten! Men väldigt få individer har den chansen. Detta är korrekt. I vilket fall som helst faktiskt kan studera en smidge om en Konstnärer ge dig en mer utmärkt tacksamhet för deras specialitet. Vidare från många synvinklar, undersöker en specifik bit av symbolisering med specialisten rycker motivationen bakom målningen i ljuset av det faktum att det tar hänsyn till dig att forma förutfattade meningar, snarare än att tillåta målningen att nagga på ditt undermedvetna nivå obefläckat medvetslös. Men i kölvattnet av att tala om två av hennes verk, kunde jag gå vidare långt från alla andra, och strukturera mina egna speciella vinklingar av olika verk genom att öppna upp mig så de målning kunde arbeta dess mysterium på en undermedveten nivå.

No comments:

Post a Comment