Pages

Tuesday 30 July 2013

Kvalificerad uppgifter Om Fine Art Paintings



När man tänker fina symbolisering skildringar, kan du överväga hantverkare, till exempel Pablo Picasso, Rembrandt, Leonardo da Vinci, Michelangelo och Vincent Van Gogh. Man kan ha rätt till MEDINTRESSENT dessa namn med fina hantverk. De målade en del av de mest internationellt firas ädelstenar som människan känner till hittills.

Man kan regelbundet finna trovärdiga skildringar i hemmen av den första klassen, den välsignade få, eller i utförande gallerier. Dessa typer av konstnärliga skapelser är ovanliga och inte enkelt sett i individen. De är likaså orimligt, så har kapacitet att stå för att köpa en är omöjligt för allmänhet individer. Trots, display centers hus många unika fina kompositioner för befolkningen i allmänhet att visa.

Den Mona Lisa målades av Leonardo da Vinci redan på femtonhundratalet. Han började tavlor den i 1503 och tog ett skott på det fram till år 1519. Individer försöker lösa det har tänkt på Mona Lisa uttalande för en längre tid. Tolkningen hela överger enad med massor att erkänna om målningen. Under år 1911, stal en italiensk man Mona Lisa från Louvren. Det var återhämtat och återvände igen till Louvren två år efter faktum.

Den sista måltiden, ett alternativt en målning av Leonardo da Vinci, är en monstruös skildring som mäter femton meter från twenty nine fot. Han började måla 1495 och uppfyllde den i 1498. Nattvarden är erkänt en väggmålning. Den skildrar de tolv anhängarna svar när Jesus låter dem veta att en av dem kommer att lura honom. Väggen Målningen finns i Santa Maria delle Grazie, Milano.

Stormen på Galileiska sjön målades år 1633 av Rembrandt. Det skisserar Jesus lugna ner i havet under en tumultartad storm. Det finns fjorton personer målade i pontonen. Det är tänkt att de ovannämnda fjorton personer, målade Rembrandt själv plus Jesus och hans tolv anhängare. Ändå vet ingen riktigt om att tanken är riktig. Den tavlor brukade hänga i Isabella Stewart Gardner Museum tills den blev stulen från den punkten 1990. Den nuvarande vistelseort denna målning är oklar.

Mellan åren 1508 och 1512, målade Michelangelo Sixtinska kapellet ovansida. Incorporated är ovansidan skildringar är de riktigt populära bilder av Guds hand och Adam. Mitt i denna ovansidan är nio scener från Första mosebok. Adams skapelse kan vara den mest kända målning från scener i Första Moseboken.

Solrosor, en stilla fine art målning av Vincent Van Gogh, målades 1888. Denna målning är placerad i National Gallery i London.

Den Starry Night är ett alternativt en mycket populär pärla målad av van Gogh. Målningen är i hans perspektiv utanför sitt fönster på sanatoriet där han bodde. Den målades 1889 och hänger i Museum of Modern Art i New York.

Fina symbolisering skildringar är en märklig och behändig showstopper. De är något som förväntar wonderfulness att minnas vissa och intresse för andra. De är ovanliga och svåra att få. De har gjort genom hela historien om de hantverkare själva, någon hantverkaren vet, eller i huvudsak för planeten att se.

No comments:

Post a Comment