Pages

Tuesday 3 September 2013

Bakgrund - Klistra It Up



Bakgrund är ett material som vi använder för att filt och avsluta de inre avdelare för bostäder , inställningar affärer och olika byggnaderna . Bakgrund säljs i rör och sätts på avdelare med tapetklister . Bakgrund började som en billig ersättning för paneler och broderade verk av tavlor .

Papper har trott på föråldrade Kina . De använder för att klistra rispapper till sina delare . En tjänsteman vid domstol i den kinesiska föreställt papper från kläder . Genom det tionde århundradet araberna utnyttjade trä och bambu att göra tunna pappersark . Under hela det tolfte århundradet européerna skickas hantverkare att måla papper för sina delare . År 1675 en fransk etcher gjorde pjäs konturer på tapeten och det var verkligen som tapeten i dag .

Bakgrund på länge kom sist till Amerika år 1739 . Direkt efter det revolutionära kriget var alla stil . Alla behövde det i sina hem . I 1839 en 4 skugga tapet tryckpressen blev trott och med 1874 fanns det en 12 färg tapet tryckpress som används . År 1888 den första beredd att använda tapetklister skapades . Stickning maskiner inte förbättras förrän det tjugonde århundradet .

Förutsatt att du fanns på 20-talet du var säker på att ha ett rum i huset som hade skrivbordsunderlägg . I över 400 miljoner rullar såldes under den tiden . Snart efter , började individer att bister uppsyn på utsmyckningar . Bakgrund föll till ogillande för en period för sina extravaganta effekter och kostnader .

Bakgrund har haft sina upp -och nedgångar men efter andra världskriget det tog i ryktbarhet . Detta hände i ljuset av divider filtar som var tillgängliga var inte svårt att hålla upp och konkurrenskraftig . Denna nya tapeter hade strukturell rättrådighet stället för det mer rutinerade svaga slag .

Det finns ett stort sortiment att bläddra . Det finns tavlor som kommer vanligt att du kan måla din egen konfiguration eller andra som har utformade illustrationer . Vissa tryckerier strategier införliva yta , djuptryck , screen och svarvning . Du kan likaså köpa förklistrad papper som inte är svårt att hänga . Börja plocka din tapet genom att erkänna det utrymme du förbättrar och den typ av yta du kommer att vara filt . Se till att du mäter för att garantera att du kommer att avsluta din satsning . Den punkt då i misstro pålitligt begära mer då du kommer att kräva .

Jag hade min egen erfarenhet med tapeter . Under 1980 -talet har jag fått tapet som hade en sväng . Det var tapet som du kan komponera på . Jag hängde detta i min toalettbesök och det hade en extra penna som bifogades . Vem gick aldrig till mig fick komponera en unik meddelande eller maxim . Betonar inte i ljuset av det faktum att den också var tvättbar och acceptera mig som jag behövde för att tvätta bort en ansenlig mängd !

Här är en genomgång av en procentuell andel av de olika stilar som erbjuds och en kort granskning av dess karaktär . Det mest vanliga är vinyl för sin hållbarhet och enkel skötsel . Ett alternativt beslut är tyget sponsrade vinyl . Detta är normalt unpasted dock tvättbar och fukt säker . Följande val är papper som stöds vinyl . Det är förklistrad och låg vikt . Det gör en tredimensionell effekt och det fungerar bäst på obehagliga ytor . Det finns material . Dessa är gjorda av bomull , tyg och polyester . De är berikade till en pappersmäld stöd. Dessa kommer i många nyanser och ytor och köra från kallt till smakfulla . Hand skärmad tapeten är livfullt levande och orimligt . Den behöver likaså en expert för att hänga och är hög underhåll . Senaste men inte minsta det finns grupper och folier. De är likaså svårt att hänga och kan skrynkla ansträngning . De ser ut som damast eller skära sammet och måste klängde en utmärkt slät avdelare för dess exakta effekter

No comments:

Post a Comment