Pages

Tuesday 10 December 2013

Anställ en målare Tips Series - 7 Kritiska röda flaggor din tavla Värdering varnar dig om



Vi borde inse det , att anställa experter för att måla ditt hem eller företag är inte något man gör varje dag . Det kan kännas besvärligt och obalanserat när du inte i allmänhet inser vad du vill söka efter och bra att ge efter för den mentalitet som de är alla samma . Alla samma , om en målning organisation främjar sina förvaltningar någon plats , de måste vara expert , är det inte så? Vad mer , förutsatt att de är alla experter , då den viktigaste skillnaden du har kvar för att bläddra är kostnaden . Är det inte så ?

Om det var så enkelt . Den verkligheten är , målare och tavlor online målar byggare är så långtgående och bytte som din middag beslut i en global näring domstol . Så på vilket sätt skulle du kunna berätta för de riktigt stora från den fruktansvärda ? Alternativt , desto mer påtagligt , de felaktiga från den rätta för dig? Dessutom skulle du inte vilja att svaret på dessa frågor innan du kontrakt din målare ?

Svaren är ofta upptäcks precis du sammansatt målning mätare . Självklart betyder värde . Hur som helst dess bedömningsprocessenoch sista sammansatt citat som låter dig veta vad som väntar för dina pengar . Det vill säga , om ni vet skyltarna .

7 Varningar den skrift Målning Värdering skänker bort Om din Painter

1 . Målarens Utrops . Har de delar av målningen mätaren speglar vad du behöver , eller vad dina målare behov? Du kanske har berättat din estimator där du behöver måla gjort , men visste du att undersöka hur det borde vara redo och med vilka material ? I händelse av att du inte vet att fråga , kan du avslöja din mätare fyller i de ofyllda utrymmen för dig med alternativa vägar och dålig uppfyller du inte förutse .

2 . Den Blanket Målning Värdering . Allt är alltför vanliga att se en stämning för målning där ärendet är så grundläggande som : vi kommer att måla alla rum på denna adress för $ . Det låter otroligt! Allt i huset är inställd på att vara målade för en låg kostnad . Immaculate ! Samtidigt skulle det säga att det är ? Akta citerar med alltför inte många poster . Dessa gör för extraordinära flyktspår för målaren vid vilken punkt målningen inte uppfyller den vision du hade högst upp på prioriteringslistan .

3 . Namnet Brand Paint Utrops . Använda topp varumärken pålitligt ser otroligt på en målning mätare . Du har hört det namnet så att du känner att det är en säker trovärdighet i samband med den specifika färg make . Dessutom i stort , skulle du vara rätt . Hur som helst insåg du att det mest fantastiska och de bästa färgtillverkare på planeten gör både otroligt och inte så bra färg ? Alltmer till fokus , din konstnärliga skapande bedöma detalj vilka av dessa du får på ditt måla arbete ? Chansen finns , om du inte prata över det hela mätaren utvärdering , din sammansatt mätare kommer att överge det öppet för förståelse ( oftast målarens översättningen är det som går på dina avdelare ) .

4 . Low - Ball Utrops . Poängen när kostnaden är så stor att det skulle vara omöjligt att vara korrekt ... ni vet den här. Växelvis i alla fall detta uttryck kan lika gärna låta känna igen. Var som kan när det går ner till den stannar på den sista val som målare att ingå avtal för din uppgift , får du gärna ta en gåskarl på den anmärkningsvärt låga citera när alla andra " ta i så hög grad " . Genast känslan tar över och du kan inte lämna bakom skona alla pengarna ! Hur som helst innan du skriver målarens mätare , fråga dig själv : Har du verkligen acceptera att denna specifika målare vet något som de olika målnings byggare vet att kapitulera hans arbete för en så mycket mindre ? Hade han låta mer utbildade med uppgifter de andra inte har? Chansen är tunn mot det och inte värt risken .

5 . I No - garanti Utrops . Alla delar låter exceptionella men det finns inget svar som erbjuds , om saker inte går din riktning . Kan du stå ut med att få anställning förändras och målas nu när du har betalat för en måla arbete utan certifieringar ? Dessutom oberoende av det faktum att du kan hantera kostnaderna för det , skulle du verkligen vilja att betala två gånger och har målningen kommer om du behöver ta dubbelt så lång tid ?

6 . I No - Standards Utrops . Modeller av utförande bör preciseras så att du har samma kant referens som målare i att välja vad som utgör en passande målad yta . Något annat sätt , dess alla subjektiva helt subjektiv . Det finns målning branschprinciperdistribueras av PDCA ( Målning och tapetsering Entreprenörer i Amerika ) , som utnyttjas för att säkerställa både målning kunder och innehåller dessutom målning förmän i domstol om detta är viktigt . De hävdar ribban som fastställts av målningen verksamheten att bäst betjäna kunder med ett metoder genom vilka att döma ett professionellt uppfyllda yta och karakterisera de fluktuerande nivåer av arrangemang och färdigställande en skicklig målare bör uppfylla . Oberoende av det faktum att du inte hantera en del av PDCA , dessa är de Målning branschstandarder och en exceptionell byggare kommer i alla fall att göra dig uppmärksam på dem för dig att anständigt undersöka deras arbete under förutsättning att det när som helst kommer in utredning .

7 . Den Var är Proof Värdering ? Målningen mätare peruses som målaren tog uttalanden direkt ur din mun och hjärna ... längs dessa linjer det kan också! Hur som helst i händelse av att det inte gått ned av olika kunder med jämförande målning insatser för att bekräfta att de kan göra vad de garanterar , skulle du säga att du är säker på att är det som du kommer att avsluta med ? Det finns en hel del målare och målar förmän där ute slåss om din verksamhet . Du är skyldig dig själv att bestämma att du har kontrollerat deras referenser för att bli av experter från nackdelarna www.artgeist.se.

No comments:

Post a Comment