Pages

Tuesday 31 December 2013

Tips för Mixing Oil Tavlor Billigt



tavlor
Oljemålning går än en gång till de äldre romartiden . I de föråldrade tiden var större delen av grottmålningar med användande olja Tavlor Billigt precis , men den fina konsten och dess förfaranden avancerade med tiden . En av de äldsta media för målning , har oljefärg hade förmågan att förmedla optimalt utmärkt kommer till stånd . Mönstret fortsätter även i dag och erbjuder Oljemålningar är en enorm verksamhet att vara i.

Förmodligen har Oil Tavlor Billigt hade förmågan att göra sin stämpel väl i sfären av farkosten . Sanningen skall fram , när vi säger att målningen är ett konstverk i olja Tavlor Billigt vi normalt anspelar på . Oljemålning är om att hitta den rätta blandningen av nyanser och deras proportionella bestämmelse på duken . De flesta hantverkare kan dock först bli förbryllad med avkastningen , förutsatt att de inte är redo att blanda rätt nyanser . Blanda olja Tavlor Billigt tvingar visst mått av förståelse av vägen , nyanser fungerar .

Beslut av en skugga av en hantverkare är ett visst val , beroende på orsaken till målningen och sinnestillstånd av hantverkare . Ofta specialister utnyttjar nyanser för att väcka känslor , eller i huvudsak på grund av att de gillar viss nyans ( s) . Mest extrem sinne sedan igen , bör tas med målet att färgerna inte kollidera med den grundläggande ämnet för oljemålning . Det här är platsen en färghjulet kommer in som en räddare .

En Color Wheel har sex viktiga färger , som innehåller primära färger, rött , blått , och gult , och sekundära färger , grönt , orange , och lila . Färghjulet har ytterligare mitt " nyanser också, som är de blandningar av dessa grundfärgermitt färger kallas Tertiary Colors Genast , här är tipsen för att blanda olja Tavlor Billigt . . :

o grundfärger. Plocka de primära färger dvs Blå , röd och gul , som bas nyanser . Så länge du har dessa färger kan du blanda vilken färg du behöver .

o Mixing Oil Tavlor Billigt . Blanda dessa Primära färger på paletten och bestämma att de är rättvist blandas .

o Svartvitt. Gör distinkta nyanser och nyanser från dessa färger genom att bland annat svartvitt för sig . Med hjälp av överdrivet av svart eller vit men kan ta bort den intensitet färgtoner .

o Gallring . Trots blanda Terpentin eller konstnären graderar lacknafta för att göra tunna och snabbtorkande olja Tavlor Billigt . Minskande ger en fin tvätt och en transparent touch till olje Tavlor Billigt . Utnyttjandet av lacknafta är för det mesta gynnas , eftersom de är mindre brännbart i undersökning till terpentin.

o Texturering . Äntligen , ändra sammansättningen av oljefärg genom att använda sand , gips , eller sågspån . Det genomförs för att förtjocka färgen.

En andel av de extra grundläggande tips för att blanda olja Tavlor Billigt är :

o Palette . Håll din Palette rent och ordnat , att upprätthålla ett strategiskt avstånd från oönskade nyanser från väcka.

o Brush . Rengör Paint Brush innan blanda något skiftande skugga , återigen för att upprätthålla ett strategiskt avstånd från oönskade blandnings ups .

o Pigments . Var försiktig när du använder Pigment , till exempel kadmium , eftersom de är dödliga .

o nyanser . Var särskilt sinne för nyanser , eftersom de inte är de exakta Pigment och inte blanda med olja Tavlor Billigt som dem.

o Tålamod . Ha tålamod medan blanda olja Tavlor Billigt , och ta efter de ovan angivna stegen medvetet .

No comments:

Post a Comment