Pages

Tuesday 17 December 2013

Uppvaknandet av miljö Coola tavlor



Det finns en annan utveckling i symbolisering planet som innehåller blanda hantverk i områdena urban utformning , konstruktion modellering , plantering , modell , turism och stil . Man hänvisade till som naturligt tavlor . Det finns inga normer att följa med - helt enkelt en enhet att slå samman symbolisering och olika sfärer tillsammans .

Touring miljö Coola tavlor Movement

På 1960-talet , olika specialister mötte upp för att motverka den utveckling kommersialisering av symbolisering . Hantverkare satte upp bitar av sin specialitet i kapslingar och parker . Tanken på att farkosten ut ur studion och in i planet kom att bli berömd .

Idag är många naturliga specialister återanvända och återanvända en mängd olika objekt för att göra satsningar som är Coola tavlor - tillmötesgående . Detta är ett viktigt steg mot att repetera det som kontinuerligt föreläste .

En samvetsgrann Coola tavlor

Hantverkare Mckenzie , en omisskännlig målare , är ett otroligt urval av de ständiga ansträngningar som görs för att stödja naturligt Medveten strävanden . Mckenzie gör hantverk bitar med Coola tavlor behagliga material, deras färger är tillverkade av karakteristiska , naturliga , ofarliga källor , och hennes Coola tavlor skapelser säljs i genomförbara skogsmark trä konturer . Dessutom ger de en pcoola tavlor av sin inkomst till ekologiska skäl . Deras skrivare och kompositörer likaså ge ett Coola tavlor av sin avkastning till välgörande ekologiska föreningar.
coola tavlor
coola tavlor


 
Vital Bitar av miljö Coola tavlor

En enastående bland de mest kända bitar av naturliga symbolisering är Christos " Running Fence ", en 24 mil lång nylonväv staket som uppträdda sin väg genom Kalifornien . Var som får , var arbetet censure runt då för att inte vara Coola tavlor - tillmötesgående . Det kräver 3,2 miljoner dollar och var för bara två veckor .

Dan Das Mann och Karen Cusolito gjorde " Crude Awakening " för 2007 års version av " Burning Man . " Det var en gigantisk oljeborrtornomfattas av dyrka siffror , avsett en tanke att tala med planetens beroendet av olja .

"Lightning Field" av Walter Demaria är en ansamling av 400 blixtstängerhjärnan i en ram i New Mexico .

Naturlig Coola tavlor Trancenderar Into mode

Som naturlig symbolisering bit för bit kommit ut nya domäner , det var bara en tidsfråga innan den kom till universum av design . Återvinnings konstruktion eller " gröna " kläder är för närvarande snygga , och bärs av en sådan Hollywood bäst som Angelina Jolie , Heidi Klum och Gwen Stefani . Kvinnor svänger handväskor en produkt av någon tillstymmelse till återkaramellomslag, näring buntar , pop märken, spårvagn kartor och dagstidningar .

Med stjärnor som bär miljö väldisponerad form och med anmärkningsvärd betydelse läggs på ekonomisk levande , mögel planerare förstår potentialen i att visa upp återvinningsbar klänning . I dag får damer inte bara handla på grund av rätt uppskattning och färg , men de bör också räkna ut om saken är Coola tavlor - tillmötesgående .

Coola tavlor Vänliga material

Oron för biologin är snabbt sprider sig , och ett växande mått av klänningar gjorda med naturliga material är för närvarande tillgängliga tillgängliga . Regelbunden glödtråd, till exempel, är bomull aktiga på Coola tavlor , dess utveckling stärker smuts och hjälper till att undvika sönderdelning . Hampa , en alternativ karakteristiska material som har funnits ganska länge , och dessutom andra lämpliga tyger , kontinuerligt för att tillverka kläder . Bomull byxor och soja klänningar är vanliga , och delikat bambu bitar av kläder är ständigt massgenererade. En avsevärd mängd av dessa tyger är färgade med icke - giftiga färger . Nike , den välkända skomakaren , gör linjer som är enklare att återanvända . Oola Tavlor - emot kläder och utsmyckningar kontinuerligt förmedlas av verkliga återförsäljare som Roots, Gap och H & m .

Betydande Fashion Designers är spel för en utmaning

Stilen - medveten borde inte grimas vid tanken på återvinningsdesign . Som sen en insamling av naturliga aktivister som kallas " Coola tavlor Pledge " samlade dagordningen för topparkitekteratt ta Coola tavlor i bildandet av energigivande mönster som var praktiskt . En del av de utestående namnen pcoola tavloricipating i tillfälle var Calvin Klein , Ralph Lauren , och Versace . Showen hette " Future Fashion " och inträffade på Gotham Hall . Visst , är ekologiska formen släpps djupa rötter !

Naturliga hantverk har flugit under radarn under en längre tid , men med biologiska frågor som omdiskuterad frågor i dag , dess imperativeness och påverka på planeten har blomstrat .

No comments:

Post a Comment